AnnonceLuk annonce
Tingene er forandret

26-06-2021

Flemming Bindesbøl laver mad både på Café Hangover og på Havnegrillen i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Flemming Bindesbøl, der er indehaver af Café Hangover og Havnegrillen i Kalundborg er fortrøstningsfuld til trods for, at han, ligesom mange andre restauratører, har været lukket ned grundet COVID-19, og efterfølgende har måtte leve med restriktioner i den forbindelse også. Men nu ser det hele lysere ud, og har gjort det i et lille stykke tid.

Danmark får færre og færre restriktioner i forbindelse med COVID-19, og det er af stor betydning for de fleste, ikke mindst restauratører, der har været ramt af netop nedlukning og restriktioner. Folk holder igen fester og det er muligt at gå ud at spise, og har været det i et stykke tid, blot man husker Coronapas. 

”Antallet af selskaber på Café Hangover er ved at være okay igen. Det er på ingen måde, som det var før, men det begynder, at se lysere ud. Jeg tror, at når vi kommer til august vil tingene komme rigtig i sving. Så jeg er fortrøstningsfuld trods alt,” fortæller Flemming Bindesbøl.

Han fortæller dog også, at han godt kan være lidt bekymret for, at der kommer nye variationer af coronavirus, og at man på den baggrund igen vælger at lukke landet ned. 

”Personligt er jeg bange for nye variationer, det kan godt bekymre mig. Kommer der udbrud til trods for vaccine, og lukker vi så ned igen. Det kan jeg godt få lidt ondt i maven over. Men vi håber selvfølgelig det bedste, og folk er gode til at komme. Selv om det stadig er tydeligt, at de fleste foretrækker take away. Selskaberne er lidt mindre end ellers, men det kommer lige så stille,” siger han.

Er tiden løbet fra pølsevognen?

Havnegrillen åbnede i august sidste år med Flemming Bindesbøl som ejer, og har haft åben under hele COVID-19 krisen. Men vinteren var hård for omsætningen, da det er svært at sælge pølser og bøfsandwich, når folk ikke må stå inde i pølsevognen og spise det. Det må de heldigvis nu, og har måtte siden maj, men indimellem tænker Flemming Bindesbøl om tiden er løbet fra en gammeldags pølsevogn.

”Jeg kan da godt tænke lidt over, om tiden er løbet fra pølsevognen. Men det er også svært at vide, hvordan det egentlig går, da vi ikke har haft en periode med en rigtig hverdag. Der har været restriktioner, og det ændrer selvfølgelig på, hvordan forretningen kører. Det har været svært, men nu giver jeg det en chance frem til oktober næste år for rigtig at kunne vurdere, hvordan det går,” slutter han af med at sige. 

Café Hangover og havnegrillen har åbent alle ugens dage pt. Men de mangler en medarbejder til at stå på Havnegrillen, så er man klar på et job i en pølsevogn, skal man henvende sig til Flemming Bindesbøl for at høre nærmere.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0