AnnonceLuk annonce
Tilmelding til Stafet For Livet Kalundborg 2021 er åben 

29-04-2021

Tilmeldning til Stafet For Livet 2021 er i gang. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tilmeldingen til Stafet For Livet i Kalundborg 2021 er nu i gang. Det bliver et lidt andet koncept i år, men der sættes stadig fokus på kræft, som sygdom gennem oplysning ved forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Overskuddet fra Stafet For Livet Kalundborg går, som de andre år, til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patiensstøtte. 10 % går til det lokale arbejde i Kalundborg lokalforening. 

Alle kan stille et hold med venner, familie, kolleger, foreningsaktive eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft. Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, hvordan man vil bevæge sig, og i hvor mange timer den enkelte deltager er med. Fælles for alle, er at holddeltagerne betaler for at deltage i stafetten – 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år. 

Selv om genåbningsplanen siger, at man må være så mange, man vil udenfor, tager styregruppen bag Stafet For Livet sine forholdsregler, og laver en forkortet version af stafetten i år. Det bliver derfor kun om lørdagen fra kl. 11 - 23. 

Ingen hold med base i Munkesøen

Udover at det bliver en forkortet version i forhold til 2018 og 2019, bliver det også et anderledes set-up, da ingen hold får base i Munkesøen. Styregruppen vil stadig være at finde i Munkesøen, og vi arbejder på en plan for, hvordan holdene kan komme forbi i løbet af dagen, eller at vi kommer på besøg på baserne. Holdet ”Blandede Bolsjer” vil også få base i Munkesøen. 

”Vi erfarer, at selv om restriktionerne bliver hævet fra regeringens side, vil der stadig være virksomheder i Kalundborg, som ikke kan deltage på pladsen, som følge af interne regler i forhold til Corona, og vi vil gerne have så mange med som muligt, derfor denne ”decentrale” løsning,” forklarer formand Ole Lauritzen.

Fighterne åbner ”ballet”

Stafetten indledes med en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første runde på banen iført gule trøjer. Idéen er, at ved at stå frem, er fighterne med til at nedbryde tabuer om kræft. Derudover giver de forhåbentlig håb til andre kræftpatienter og deres pårørende om, at kræft kan bekæmpes. Fighterne er æresgæster ved stafetten, og er altid velkomne på stafetten - også selv om de ikke har overskud til at deltage i hele arrangementet.

Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal kæmpe alene mod kræft. Hvis man ikke lige får samlet et hold, er man selvfølgelig velkommen til at gå en tur alene og stadig donere sin deltagelse til Stafet For Livet Kalundborg. Dette kan gøres ved at overføre donationen på MobilePay nr. 29154 eller tilmelde sig holdet ”Blandede Bolsjer” på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/kalundborg Tilmelding som fighter og holddeltager sker ligeledes på StafetForLivet.dk/Kalundborg

Fakta:

  • Stafet For Livet i Kalundborg afholdes den 12. juni 2021 i hele Kalundborg. 
  • Den første stafet blev afholdt i 2018, og i 2019 gentog vi succesen. 
  • Stafetten blev aflyst i 2020 grundet COVID-19.
  • Stafetten bliver en anderledes version i 2021 grundet COVID-19.
  • Stafet For Livet krydser fingre for, at man i 2022 kan mødes på normal vis, og stå sammen i kampen mod kræften.
  • I 2019 blev der samlet ca. 175.000 ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0