AnnonceLuk annonce
Tilflyttere inviteret til julecafé

05-12-2019

Susanne Brix fra udviklingsstaben i Kalundborg Kommune (stående), stod for julecaféen for tilflytterne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bosætningsteamet i Kalundborg Kommune havde onsdag aften inviteret tilflyttere til kommunen til julecafé, den invitation var der 79 som havde taget i mod, heraf var de 20 børn.

Borgere som inden for det sidste år er flyttet til Kalundborg Kommune var onsdag aften inviteret til julecafé i Kalundborghallen af kommunens bosætningsteam, den invitation var der 79 som havde taget i mod, både børnefamilier, de unge, dem midt imellem og de lidt ældre.

En hyggelig aften som bød på lidt mad, glaspapir blev forvandlet til flot julepynt, og der var underholdning med Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk.

”Vi har placeret folk ved bordene efter alder, så børnefamilierne sidder sammen lige som de ældre sidder sammen, på den måde opstår der måske nye venskaber,” fortalte Susanne Brix fra udviklingsstaben i Kalundborg Kommune.

Aftenen bød også på en konkurrence, hvor deltagerne i julecaféen skulle skrive på et kort, hvad de synes om at være flyttet til Kalundborg Kommune, og en heldig vandt så en præmie, det deltagerne ikke viste, var, at deres mange tekster på kortet blev til en sang, som Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk fremførte i løbet af aftenen.

Et gennemgående tema som var skrevet på de mange kort var, at mange var glade for naturen og de mange strande i kommunen, og enkelte nævnte også at det var dejligt at der var gratis parkering i kommunen.

Inden de mange tilflyttere gik hjem blev der budt på gløgg og æbleskiver.

Kommunen vokser

Omkring 2000 borgere over 18 år flytter hvert år ind over kommunegrænsen, andre flytter ud og nogle falder væk på grund af dødsfald, men samlet set vokser Kalundborg Kommune hvert år

Ud over at tilflytterne bliver inviteret til julecafe, så arrangeres der også busture rundt i kommunen to gange om året med borgmesteren som guide.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0