AnnonceLuk annonce
Hjælp til forandring

05-02-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Anna Mortensen står bag Sommerfuglen – Din Forandring. Navnet på hendes firma er imidlertid ikke tilfældigt valgt – tværtimod. For Anna Mortensen handler det nemlig om at hjælpe mennesker til en positiv forandring. I dette tilfælde bedre kost- og træningsvaner.

Sommerfuglen – Din Forandring kom til verden i maj 2019. Anne Mortensen vil nemlig gerne hjælpe de mennesker, der har brug for det, til en forandring inden for kost og træning og dermed til et vægttab.

”Jeg har selv tabt mig, og har efterfølgende taget forskellige uddannelser. Jeg elsker at træne, og tænkte, at jeg måske kunne tilbyde min hjælp til andre, der kunne have brug for en hjælpende hånd til at tabe sig og leve et sundere liv,” fortæller Anna Mortensen, og fortsætter: ”Jeg er tilknyttet Loop i Kalundborg og Ringsted, og laver lige nu online forløb. Der har været flest kvinder med, men der kommer flere og flere mænd til også. Jeg tilpasser selvfølgelig også til den enkeltes træningsvaner. Men jeg kan fortælle, at dem, jeg har hjulpet, har tabt omkring ni kg. på ti uger i gennemsnit.”  

Anna Mortensen er 45 år og bor i Kalundborg. Hun er certificeret kostvejleder, og altså bl.a. tilknyttet Loop i Kalundborg, samt hun er fitness formand og zumba instruktør hos TGU, dog online lige nu. Men så snart corona virus ikke længere sætter en stopper for diverse aktiviteter er hun selvfølgelig tilbage, og kan tage fysiske møder med kunder i Loop Kalundborg og Ringsted samt som zumba instruktør

Sommerfuglen – Din Forandring ved Anna Mortensen tilbyder vægttabsforløb online både for kvinder og mænd:                                                                                                       

  • En opstartssamtale á 60 min. varighed
  • To opfølgende samtaler á 30 min. (efter 2 og 9 uger)
  • Individuel opstarts kostplan - lavet specielt ud fra ønsker og dét man kan lide
  • Opfølgning af kostplan
  • Kostplanen er nem at følge, og man bliver støttet hele vejen
  • Oplæring og coaching i den sunde døgnrytme med fokus på det vægttab, man ønsker 
  • Jeg hjælper med at sætte realistiske mål
  • Afrunding af forløbet med fokus på vedvarende vægttab
  • Mulighed for tilkøb af Stabiliseringsforløb


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0