AnnonceLuk annonce
Tilbyder 300 hold og 100 foredrag

19-08-2020

Af Jens Nielsen

LOF Nordvestsjælland, der dækker Kalundborg og Odsherred kommuner, er klar med deres mange tilbud for efterår og vinter. I år kommer der ikke et program med de mange tilbud, nu er alt gjort digitalt.

Hvis efteråret og vinteren skal gå med at blive klogere på fx sprog, navigation, førstehjælp, IT og sociale medier, mad og drikke, musik og sang, eller nogle af de mange andre tilbud, ja så er der faktisk hele 300 hold at vælge imellem i det nye program som LOF Nordvestsjælland lige har offentliggjort. Ud over de mange kurser er der også 100 foredrag og debatter at vælge imellem.

I Mange år er de mange tilbud til borgerne kommet i et trykt katalog, som er blevet husstandsomdelt, men sådan bliver det ikke i år, kataloget er droppet, i stedet ligger de mange tilbud på en LOF Nordvestsjællands hjemmeside.

”I år har vi valgt at droppe vores trykte program og i stedet bruge vores hjemmeside og så bruge digital markedsføring, og grunden til, at vi har valgt den løsning er, at det er meget dyrt at trykke og distribuere kataloget, det er bedre for miljøet, og det trykte katalog låste os fast med hensyn til at lave nye ting hen over året,” fortæller Karina Vincentz, skoleleder, LOF Nordvestsjælland, og fortsætter,

”Vi har hvert år omkring 6000 kursister, mange kommer igen år efter år, og det samme gælder underviserne. Vi har rigtigt mange i alderen 50 plus, og ved at gøre tilbuddene og markedsføringen mere digital, så håber vi, at vi også kan nå en yngre målgruppe.”

LOF Nordvestsjælland har endvidere et godt samarbejde med Kalundborg Biblioteker, hvor der samarbejdes om en række spændende arrangementer, og så er man meget lydhør for nye forslag til kurser og foredrag.

Corona

LOF Nordvestsjælland er selvfølgelig spændt på fremtiden i forhold til corona, og allerede nu har det givet ændringer på flere hold.

”Vi følger selvfølgelig de retningslinjer som myndighederne har givet, og der hvor vi mærker det mest, er på vores yogahold, her skal kursisterne nu selv have deres yogamåtte med, og der kan ikke være så mange kursister i rummet som ellers,” fortæller Margrethe Bjerre, administrativ medarbejder på kontoret i Elmegade.

LOF Nordvestsjælland har kontor på Kvickly Torvet, Elmegade 11A, og her er alle velkommen til at kikke ind for at få svar på sine spørgsmål, betale for et kursus, eller for at blive tilmeldt, hvis man ikke er helt tryg ved den digitale løsning.

Se de mange tilbud fra LOF Nordvestsjælland, KLIK HER


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0