AnnonceLuk annonce
Tilbud til mindre og mellemstore virksomheder

14-04-2018

Ingeniørstuderende i Kalundborg er blandt dem som gerne vil have et studiejob. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer mindre og mellemstore virksomheder til informationsmøde om muligheder for samarbejde med studerende den 23. april.

En del af de større virksomheder i kommunen er vant til at samarbejde med studerende fra de omkringliggende uddannelsesinstitutioner, mens det ikke helt er tilfældet i de lidt mindre virksomheder. Det vil Kalundborgegnens Erhvervsråd gerne lave om på, og de holder derfor informationsmøde den 23. april om netop projekt- og praktiksamarbejder mellem virksomheder og studerende.

”Uddannelserne omkring os er spækket med energiske, innovative og fagligt stærke unge, som brænder for deres fag og drømmer om at komme ud og gøre en forskel i hverdagen hos en virksomhed. Hvorfor skal det ikke være i din?” siger Hans Søie, der er erhvervsdirektør i Kalundborgegnens Erhvervsråd, og fortsætter: 

"Studerende kan bidrage med ny viden, nye tilgange og arbejdskraft i din virksomheds daglige drift. Derudover koster et projektsamarbejde, eller en studerende i praktik i op til et halvt år i din virksomhed, som udgangspunkt blot din tid – og den er givet godt ud, viser alle erfaringer."

I Kalundborg er der allerede en stærk tradition for at nogle af områdets største virksomheder har studerende i praktikophold eller arbejder sammen med dem om projektopgaver eller specialeskrivning. Den mulighed, mener Kalundborgegnens Erhvervsråd, bør udnyttes af flere mindre og mellemstore virksomheder, og derfor inviterer de til et gå-hjem-møde, hvor de har inviteret Absalon, Syddansk Universitet og RUC til at komme og give gode råd og samtidig fortælle om, hvordan man kommer i gang.

”Hvis du bagefter har fået blod på tanden, hjælper vi dig på vej med at få lavet en spændende beskrivelse af din virksomhed og den opgave du ønsker at få løst. Efterfølgende kan du så vælge at deltage i det praktik- og projektevent i Nordvestsjælland, som Knowledge Hub Zealand og Rekrutteringsalliancen inviterer undervisere, vejledere og studerende til den 17. maj i Kalundborg Hallerne. Eller du kan vælge at få dit projekt slået op på uddannelsesinstitutionernes elektroniske opslagstavler for de studerende. I begge tilfælde er det et rigtig stort skridt på vejen til at hente nye kompetencer ind i din virksomheds daglige drift,” siger Hans Søie

Mødet foregår hos Kalundborgegnens Erhvervsråd mandag den 23. april kl. 15-17 i Bredgade 44, Kalundborg. Tilmelding hos projekt- og udviklingschef Jens Lerager jl@59550055.dk, telefon 3073 7731Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0