AnnonceLuk annonce
Tilbagebetaling.

18-04-2021

Læserbrev:

Tilbagebetaling.

Demokratisk Fællesliste i Kalundborg Kommunalbestyrelse har som bekendt stillet forslag om tilbagebetaling til de forældre, som under Coronakrisen rettede sig efter statsministeren om, at man skulle helst holde børnene hjemme fra børnehaver og skolernes SFO.

Mange andre kommuner har anstændigvis givet forældrene kompensation for en manglende service, som de har betal for, men ikke har kunnet bruge. I begyndelsen var der tilsyneladende fin stemning for forslaget blandt politikerne.

Borgmesteren fik sendt forslaget til yderlig økonomisk beregning, og ganske forventeligt fik piben på næste kommunalbestyrelsesmøde en anden lyd. Nu drejede det sig pludselig ikke længere om retfærdighed men om prisen i kroner og øre, og noget som ellers lignede et flertal faldt fra en efter en.

Det var en sørgelig forestilling, hvor modargumentet mere og mere lignede dårlige undskyldninger om ikke at give forældrene deres egne penge tilbage. I dagens nyheder (17/4-21) kan man læse, at Sorø kommune udviser borgervenlighed i fin stil, og agter at tilbagebetale til forældrene.

Borgmester Damm fik behændigt sendt forslaget ned i udvalget for Børn og familie, hvor vi i udvalget så kunne slås om, hvor man kunne finde pengene. Det var virkeligt en smart manøvre at lægge sagen død der.

Dette udvalg kan simpelt hen ikke finde disse penge nogen steder, idet vi dagligt slås med ringe økonomi i både skoler og børnehaver. Jeg må konstatere endnu engang, at vi bor i en borgerfjendsk kommune, som bør rettes op efter næste kommunevalg.

Gert Larsen

Demokratisk Fællesliste


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0