AnnonceLuk annonce
Tilbage til Go´ Form

06-05-2021

Torsdag morgen kunne Go' Form i Kalundborg byde deres medlemmer velkommen indenfor igen. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Motionscentret har været savnet af mange, og nu er det igen muligt at træne indendørs, dog med corona-pas. Torsdag morgen kunne Go’ Form således, lige som mange andre motionscentre, atter åbne dørene for medlemmerne.

Knap fem måneder har motionscentrene været lukket ned, men nu har man endelig fået lov til at genåbne, til stor glæde for alle i Go’ Form i Kalundborg.

”Der har faktisk været okay mht. antal mennesker her til morgen. Der ser meget normalt ud for sådan en torsdag morgen. Vi forventer heller ikke et voldsomt ryk, men at vi stille og roligt starter op igen. Nogle skal lige se tiden an, andre kan næsten ikke vente med at komme. Derudover har vi en stor gruppe af ældre, der snart er færdigvaccineret, og så kommer de tilbage,. Det er en stille og rolig opstart, men vi er bare så glade for at være tilbage,” fortæller Søren Lund Larsen, der er den ene af de to ejere af Go’ Form, der ligger på Hareskovvej i Kalundborg.

Årstiden er udfordringen lige nu

Udfordringen består lige nu også i årstiden. Forår og sommer er typisk ikke et tidspunkt, hvor lige så mange træner og melder sig ind i motionscentrene. 

”Vi har ikke mistet flere medlemmer end normalt, men udfordringen bliver at få nye, da vi jo ikke har haft muligheden hele vinteren. Mange holder pause på det her tidspunkt af året, så det er vi lidt spændte på. Men vi har kunne holde gryden i kog ved hjælp af hjælpepakker indtil nu, og vi håber at kunne holde skruen i vandet fremadrettet,” siger Søren Lund Larsen.

Når medlemmerne kommer til træningscentret på Hareskovvej skal de vise corona-pas ligesom de skal tjekke ind med medlemskort. 

”Det er for så vidt ikke et problem for os at skulle se et corona-pas, vi ser det bare i receptionen, når de træder ind. Men det er selvfølgelig irriterende for vores medlemmer, at muligheden for spontanitet forsvinder med corona-passet. Men vi har ja-hatten på, og er positive, selv om der er bump på vejen og reglerne ikke altid giver mening. Vi følger de retningslinjer der er, og håber på, at vi snart får normal tilstande igen,” siger Søren Lund Larsen.

Fortsætter med udendørs aktiviteter

Under nedlukningen har der i de sidste par måneder været mulighed for at træne udendørs. Den mulighed fortsætter således, at man ikke behøver corona-pas for at træne udenfor. Der vil også være hold både uden- og indendørs.

”Det var allerede tanken, inden vi blev lukket ned anden gang, at vi ville lave en form for udendørs træning, og det blev så meget aktuel for nogle måneder siden, må man sige. En tredjedel af vores medlemmer aktiverede faktisk deres medlemskort hertil igen, da der kun var udendørs træning. Vi fortsætter da også med, at der er mulighed for træning udendørs, og vi vil fortsat videreudvikle på det,” siger Søren Lund Larsen.

Lige nu åbner motionscentret på Hareskovvej først kl. 7.30, da de i begyndelsen vil vurdere situationen og få en fornemmelse af, hvor mange der reelt kommer og træner.

”Vi åbner kl. 7.30 i stedet lige nu, men det kommer nok hurtig til at ændre sig i takt med, at der kommer flere og flere. Men vi ville lige veje situationen, inden vi åbner op kl. 6.30 igen,” fortæller Søren Lund Larsen.

Åbningstider i Go’ Form:

  • Mandag – torsdag: 7.30 - 21 
  • Fredag: 7.30 – 19
  • Weekend samt visse helligdage: 8 – 15 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0