AnnonceLuk annonce
Tilbage på sin rette plads

08-02-2017

Skiltet, der på mystisk vis dukkede op på Slagter Jacobs trappe igen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I sidste uge, da Jacob Nielsen, der ejer Slagter Jacob i Kalundborg var på vej hjem fra arbejde, opdagede han pludselig, at hans fine gamle skilt til forretningen var forsvundet. Men Facebook kom ham til hjælp.

Det over 40 år gamle skilt, hvorpå, der står ’Røgeri’ har hængt på slagterforretningen i mere end 40 år. Det er et skilt, som slagter Jacobs far i sin tid fik specialfremstillet, og pludselig var det forsvundet. Jacob Nielsens hustru, Karina Christensen smed imidlertid et opslag på slagterforretningens Facebookside i går eftermiddags, og her til morgen lå det fine gamle skilt ved bagtrappen til forretningen.

”Det er helt utroligt. Vi lagde opslaget på Facebook i går eftermiddags, og det blev delt rigtig mange gange, hvilket vi er meget taknemmelige for, da skiltet faktisk lå på vores trappe til forretningen her til morgen. Så en stor tak til alle, der har delt vores opslag,” siger Jacob Nielsen, der er meget glad for at have fået det gamle skilt igen.

Jacob Nielsen skriver i øvrigt også på forretningens Facebookside, at personen, der har afleveret skiltet kan komme forbi forretningen og få sin dusør samt få sit håndklæde tilbage, som skiltet var pakket ind i.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0