AnnonceLuk annonce
Tilbage i Kalundborg som direktør

16-01-2019

Birgitte Husballe er ny økonomichef ved Kalundborg Forsyning fra 1. marts. Her sammen med Hans-Martin Friis Møller, der er direktør for Forsyningen. Foto: Susanne Uhre-Prahl

59-årige Birgitte Husballe er tilbage i job i Kalundborg. Hun er netop ansat som ny økonomidirektør ved Kalundborg Forsyning. For to år siden sagde hun farvel til topjob ved Kalundborg Kommune for at nyde jobfriheden som konsulent.

Efter to år som travl konsulent i egen virksomhed gjorde Birgitte Husballe status over sit arbejdsliv. Hun savnede at have mennesker omkring sig, og overvejelserne endte ud i, at hun langt hellere ville have et arbejdsliv med kollegaer og fællesskab.

Jobmuligheden som direktør ved Kalundborg Forsyning kom på det helt rigtige tidspunkt, og ansøgningen blev sendt. Hun kendte nemlig Forsyningen fra de otte år, hvor hun arbejdede som økonomi- og personaledirektør ved Kalundborg Kommune, og hun ville netop gerne arbejde i en virksomhed, hvor man tænker ud af boksen.

Så fra 1. marts er hun den nye økonomidirektør ved Forsyningen, og hun snuser allerede så småt til jobbet og glæder sig. Hun er gradvist på vej ind i opgaven, og ifølge hende har Forsyningen har en spændende organisation, hvor alle er med til at udvikle en bæredygtig forsyning.

Privatlivet leves både i København og i Kalundborg for Birgitte Husballe har gennem flere år haft sommerhus på Røsnæs. 

Uddannelse

Birgitte Husballe er opvokset i Frederikshavn og er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 1988. Desuden har hun en tillægsuddannelse fra Journalisthøjskolen og en masteruddannelse fra CBS og er certificeret som executive coach og som leankonsulent.

Hun har tidligere været ansat som direktør i både Gladsaxe Kommune og Kalundborg Kommune med ansvar for en række områder, som spænder over økonomifunktion, indkøb, HR og personale, voksenhandicap, ejendomsafdeling og erhvervsudvikling.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0