AnnonceLuk annonce
Tidsbestilling til Borgerservice indvies

20-11-2019

Den 21. november flytter dele af borgerserviceopgaverne til Kalundborg Biblioteks lokaler. Dette sker i forbindelse med indførelsen af tidsbestilling til Borgerservice. I denne anledning bliver de nye tiltag indviet af første viceborgmester, Peter Jacobsen, på Kalundborg Biblioteker & Borgerservice kl. 10.00.

I forbindelse med indførelsen af tidsbestilling til Borgerservice, flytter dele af borgerserviceydelserne til Kalundborg Bibliotek. Det betyder, at fra torsdag den 21. november kan borgerne bl.a. aflevere dokumenter og få hjælp til e-Boks og pensionistbevis i informationen på Kalundborg Bibliotek.

Borgerservice og bibliotekerne i kommunen bliver derfor slået sammen under ét navn. Fra den 21. november vil borgerne fremover blive mødt af ”Kalundborg Biblioteker & Borgerservice – viden og hjælp samlet i ét”. Når man bestiller tid til Borgerservice, vil man få en kvittering, der oplyser tid og sted for mødet.

”Vi samler de to enheder, fordi vi tænker i nye baner for en optimeret borgerbetjening, der tager hånd om både den digitale og ikke digitale borger. Vi sikrer, at hjælp og viden samles ét sted, så borgerne oplever en sammenhængende, god og professionel kontakt med kommunen”, fortæller Peter Jacobsen, første viceborgmester i Kalundborg Kommune.

Program for indvielsen

Tidsbestillingen og sammenflytningen bliver indviet den 21. november kl. 10.00, når første viceborgmester, Peter Jacobsen, klipper snoren over og holder sin åbningstale på Klostertorvet 2. Under indvielsen byder Costa Kalundborg Kaffe på kaffe til borgerne til kl. 12.00. I løbet af hele dagen vil personalet i Borgerservice og ude på bibliotekerne i kommunen stå klar til at hjælpe borgerne godt på vej med tidsbestillingen og besvare spørgsmål.

Hjælp med tidsbestilling til Borgerservice

Der kan bestilles tid til Borgerservice på www.kalundborg.dk/bestiltid eller ved at ringe til Kalundborg Kommunes hovednummer. Der kan også bestilles tid på standere, som er tilgængelige på Kaalund Kloster, rådhuset på Holbækvej 141B og bibliotekerne i Kalundborg og Høng.

Hvis man ikke har adgang til en mobiltelefon, computer eller der er andre forhindringer, som gør det vanskeligt at bestille tid hjemmefra, så kan man altid få hjælp til tidsbestillingen indenfor den bemandede åbningstid på Kaalund Kloster, Kalundborg Rådhus, Kalundborg Bibliotek, Høng Bibliotek, Gørlev Bibliotek, Ubby Bibliotek og Eskebjerg Bibliotek.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0