AnnonceLuk annonce
Tidligt adventsløb i Kalundborg

14-11-2019

5 Tårns Motion har adventsløb allerede søndag d. 24. november. Det er godt nok en uge før advent, siger næstformand Kenneth Hansen. Men det er fordi der er så mange der gerne vil deltage i det traditionsrige adventsløb, og det kan være svært hvis man har adventstraditioner med familien på den ”rigtige” adventssøndag.

Løbet, som også kan foregå i gang, i hvert fald på de korte distancer, starter for halv- og hel Marathons vedkommende kl. 9 søndag den 24. november.

5 og 10 km distancen starter en time senere kl. 10.

Ruten er lige som tidligere, op til 8 omgang á 5,27 km med start fra 5 Tårns Motions klubhus i Ellinglund. Her går det igennem det lille stykke skov til Gl. Røsnæsvej, videre igennem byens mose til Solitudevej, Kystvejen, omkring Gisseløre, retur en lille bid af Kystvejen, gennem Strandstien og tilbage til klubhuset. Og så kan man ellers nappe 1, 2, 4 eller 8 omgang alt efter tid og lyst.

Der er en flot medalje til alle distancer og der er velassorteret depot ved klubhuset og igen i år er der selvfølgelig små julegaver under juletræet til alle løberne.

Tilmeldingen foregår på 5tarnsmotion.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0