AnnonceLuk annonce
Tidligere rådhus solgt til lokale investorer

15-01-2020

Det tidligere rådhus i Svebølle er solg til det nystiftede selskab Stjern A/S. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune har solgt det tidligere rådhus på Højvangen i Svebølle til lokale investorer. Bygningerne ombygges formentligt til lejligheder.

Det tidligere rådhus i gamle Bjergsted Kommune, beliggende på Højvangen i Svebølle, er solgt til det nystiftede selskab Stjern A/S, ejet af Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen, som også er ejer bl.a. Multi-Tech, samt Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, indehavere af Punkt 1 i Kalundborg.

”Hvad der skal ske fremadrettet ved vi ikke, nu tænker vi os lige om, men det ville være oplagt at lave lejligheder, det ligger centralt, og det er faktisk en god sund bygning, og så er det synd at den bare skal stå tom,” fortæller Niels Jørgensen.

Ud over selve det tidligere rådhus omfatter handelen også bygningen hvor børnehaven Troldehøj har til huse.

Rådhusbygningen er på omkring 5000 kvadratmeter, mens børnehaven er på 350 kvadratmeter.

Sprogskolen anvender i øjeblikket rådhusbygningen.

”Der er selvfølgelig ingen som bliver sat ud fordi der kommer nye ejere, Sprogskolen fortsætter indtil videre og børnehaven Troldehøj bliver også i deres bygning indtil Kalundborg Kommune har bygget den nye børnehave i Svebølle,” fortæller Niels Jørgensen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0