AnnonceLuk annonce
Tidligere formand udnævnt til æresmedlem

30-04-2019

Inge Johansen fik af formand Gitte Brændemose, overrakt beviset på at hun nu er æresmedlem af Kalundborg Badmintonklub. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tidligere formand for Kalundborg Badmintonklub, Inge Johansen, blev mandag aften udnævnt til æresmedlem efter 16 år som formand.

Det var en både glad og rørt Inge Johansen, Kalundborg Badmintonklub, som mandag aften blev udnævnt til æresmedlem. Udnævnelsen kom som en stor overraskelse.

Inge Johansen takkede i april i år af som formand i Kalundborg Badmintonklub, efter 16 år i formandsstolen og et kæmpe arbejde for klubben. I forbindelse med afslutningsarrangementet for klubbens juniorspillere i Ulshøjhallen, mandag aften, hvor spillere og forældre hyggede og fik uddelt diplommer var der et helt særligt diplom til Inge Johansen.

”I din tid som formand har der været fart på, du har været fuld af ideer og gåpåmod, og du har opfordret bestyrelsen og klubben til at være med stort set alle steder hvor vi kunne være synlige.

Et helt særligt kapitel er Kalundborg Rock’er, hvor du har været en del af styregruppen i mange år, du har brugt oseaner af tid på møder og koordinering, så vi andre kan blive helt trætte ved tanken.

Din energi og innovative tilgang er fantastisk, og det er umuligt for andre at hamle op med.

Kalundborg Badmintonklub har sat stort pris på din indsats og tak er kun et fattigt ord, derfor vil vi gerne have lov til at udnævne dig til æresmedlem her i klubben, det fortjener du så inderligt,” sagde Gitte Brændemose, formand for Kalundborg Badmintonklub, bl.a. i sin tale til Inge Johansen, inden der blev overrakt diplom og gave fra klubben.

Inge Johansen fortsætter som medlem af styregruppen for Kalundborg Rock'er, men det er slut med bestyrelsesarbejdet i Kalundborg Badmintonklub.

Mandag aften blev der også uddelt diplom til tre ungdomsspillere, Simon Vestergård Møller fik diplom som Årets Kammerat, Novalee Friis fik diplom som Årets Fighter, mens Mathias Aavang Jensen fik diplom som Årets Spiller i Kalundborg Badmintonklub.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0