AnnonceLuk annonce
Testcenter på gymnasium

15-03-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag morgen kl. 9 åbnede Kalundborg Gymnasium for deres helt eget testcenter på skolen. Testcentret er placeret på Kalundborg Gymnasium således, at både elever og lærere let kan blive testet. Men testcentret er ligeledes åbent for offentligheden.

Kalundborg Gymnasium kunne fra mandag morgen få testet elever og lærere helt tæt på, da der nu ligger et testcenter i samlingsalen på skolen. Her kan både elever og lærere, men også folk udefra komme forbi for at blive testet.

”Testcentret styres af regionen, vi lægger blot lokaler til rådighed. Vi e glade for, at vi har fået testcenter her, da testene jo maksimalt må være 72 timer gamle, og derfor skal vi jævnligt have testet elever og lærere,” fortæller Peter Abildgaard, der er rektor på Kalundborg Gymnasium.

På Kalundborg Gymnasium er der udeundervisning for visse klasser fra i dag, ligesom tilfældet er på skolerne landet over. Dog har man på gymnasiet mulighed for at have fortsætter klasserne indenfor, da 3.G’erne ikke er i skole grundet stor opgave, der skal afleveres i næste uge. 

”Vi har delt dagene op for de forskellige klasser, ligesom alle andre har gjort, og fortsætter klasserne skal være udenfor. Men i denne uge kan de være indenfor, da 3G’erne ikke er er på skolen grundet stor opgave. Derudover er der jo også forsamlingsloven, men her har vi fået dispensation som skoleklasse, og vi må derfor godt fx gå rundt i byen som klasse grundet undervisning udenfor er en nødvendighed lige nu,” fortæller Peter Abildgaard, og fortsætter: ”Vi har også fundet ud af, at i stedet for at tage kostbar tid fra skoledagen på at tjekke tests, skal alle elever, 15 min. før de møder om morgenen, sende et foto at deres testresultat til skolen. Så tjekker vi alle klasselister, og sikrer os, at alle er blevet testet, som de skal, inden de møder ind. Vi har testet systemet på to klasser her til morgen, og det fungerer fint selv om, vi selvfølgelig bruger rigtig mange ressourcer på ting relateret til COVID-19 hele tiden.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0