AnnonceLuk annonce
Tennis på Røsnæs var ikke bare en døgnflue

21-09-2019

Næstformand i Røsnæs Udvikling og Beboerforening Mogens Anholm, til højre, ønsker Troels Birk Kristoffersen tillykke med jubilæet, mens formand Lis Larsen ser til. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Røsnæs rummer meget mere end skøn natur, bl.a. findes der en tennisklub med baner og eget klubhus. I dag lørdag kunne tennisafdelingen under Røsnæs Idrætsforening fejre 25-års jubilæum.

I starten af 90’erne fik en række fodboldspillere, som havde fået trætte ben, ideen til at etablere en tennisbane i Ulstrup.

”På Røsnæs var det jo ikke et problem at der ikke var nogen tennisbane, alt kan lade sig gøre herude, takket være en række entusiastiske personer,” sagde tennisklubbens formand, Lis Larsen i sin jubilæumstale til de medlemmer som var mødt frem til reception i klubhuset lørdag eftermiddag i anledningen af klubbens 25-års jubilæum.

Tennisafdelingen under Røsnæs Idrætsforening har i dag 50 medlemmer, men har været helt oppe på 130 medlemmer et enkelt år, men der er håb om at medlemstallet vil stige igen, tennisafdelingen har nemlig fået en henvendelse fra den nye Røsnæs Friskole, som ligger lige op ad banerne, om klubben vil træne deres elever i forbindelse med deres idrætstimer.

Troels Birk Kristoffersen, ildsjæl på Røsnæs og stor drivkraft i det omfattende Røsnæs Rundt projekt, var også en af idemændene for 25 år siden, da tennisafdelingen blev stiftet, og han er stadig medlem af klubben.

”Jeg vil sige at tennissporten på Røsnæs, det var ikke bare en døgnflue, det forarbejde der blev igangsat for mere end 25 år siden, det har vist sig at være langtidsholdbart," sagde han i sin tale i forbindelse med receptionen.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0