AnnonceLuk annonce
Teater for børn

15-12-2016

Teatret Aspendos 'Emil og Træmand nr. 100'.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 7. januar er der Teater for børn i Svebølle Kvik Bibliotek.

"Emil og træmand nr. 100 " med teatret Aspendos kommer forbi Svebølle Kvik Bibliotek lørdag den 7. januar kl. 10 og underholder børn mellem fire og ti år.

Teatret Aspendos elsker historierne om Emil fra Lønneberg, og de  fortæller den historie, som de  selv holder allermest af. Den, hvor Emils far får storetåen i musefælden, og hovedet smurt ind i både paltdej og pandekagedej. Det er historien om den dag, Emil slet ikke får tid til at komme i tøjet for den evige renden til værkstedet. Det er også den dag Emil snitter sin træmand nummer 100, men det jubilæum bliver ikke helt, som han havde håbet.

Med stor respekt for Astrid Lindgreens tekst har Teatret Aspendos skabt en intim og nærværende fortælleforestilling om Emil og livet på Katholt, i Lønneberg i Småland i Sverige i gamle dage.

Forestillingen har fået en varm modtagelse i fyldte teatersale. Børn og voksne i alle aldre, fryder sig over denne veloplagte nyfortolkning, af den kendte børnebogs klassiker. Forestillingen er for børn fra fire til ti år. Billetterne er gratis og kan bestilles via kalundborgbib.dk under ’Det Sker’.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0