AnnonceLuk annonce
Teater for Børn

28-01-2019

Teater Blik spiller forestillingen "Hvad nu hvis" lørdag den 2. februar, som er for børn fra 0- 6 år.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 2. februar er der teater for børn på Skolen på Herredsåsen i Kalundborg.

Kalundborg Bibliotek kan igen i det nye år præsentere en vidunderlig teaterforestilling for de mindste børn. Teater Blik spiller forestillingen "Hvad nu hvis"som er for børn fra 0- 6 år. Der produceres ikke mange forestillinger for de allermindste børn, så derfor mener Kalundborg Biblioteker, at det er et scoop, at forestillingen indgår i Kalundborg Bibliotekers teaterprogram for børn i 2019.

Der er tale om en teaterforestilling, hvor der kyndigt og kunstnerisk opbygges et fængslende univers af lodder, trisser, bræt og snor. "Hvad nu hvis…" giver alle, små som store, lyst til selv at prøve, for med humor, leg og bevægelse sættes der spørgsmålstegn ved fysikkens love, og vores plads midt i det hele.

"Hvad nu hvis…" er nemlig en forestilling, som leger med genkendelighed, overraskelser og eksperimenter. Med de væsentligste ord for de mindste… se hvad jeg kan…, se hvad jeg har… tryllebindes og fanges publikums opmærksomhed. Langsomt og med stor præcision bygges spændingen op, for braser det hele mon sammen, eller hvad nu hvis…

Kalundborg Biblioteker har arrangeret, og forestillingen vises på Skolen på Herredsåsen lørdag den 2. februar kl. 10.30 og kl. 11.30. 

Billetter købes på www.kalundborgbib.dk under 'Det Sker'.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0