AnnonceLuk annonce
Teater: Den sandfærdig beretning om de tre små grise

08-10-2018

Lørdag den 13. oktober kommer De Røde Heste til Svebølle Kvik Bibliotek med deres forestilling for børn.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 13. oktober kl. 14 gæster teatret De Røde Heste Svebølle Kvik Bibliotek med forestillingen "Den sandfærdige beretning om de tre små grise".

Forestillingen er for de 5-10 årige, men alle andre er selvfølgelig også velkommen. Teatret bliver fremført som en dukkeforestilling.

Den klassiske historie om de tre små grise går helt tilbage til 1800-tallet, og er blevet gengivet i mange forskellige former. Det gamle folkeeventyr blev dog for alvor kendt, da Disney udgav en kort tegnefilmsudgave af fortællingen i 1933, som en del af deres Silly Symphony serie. Her kunne man se, den store stygge ulv jagte de tre stakkels små grise uden det store held. Men hvad nu hvis det hele har været en løgn? Er de tre små grise virkelig så uskyldige? 

Hvis man er interesseret i at høre mere, bør man tage forbi Svebølle Kvik Bibliotek lørdag den 13. oktober kl. 14, hvor sløret bliver løftet for den sandfærdige beretning om de tre små grise. Du kan se, hvordan de tre små grise forsøgte at narre den rare og venlige ulv, og om hvordan de to grises uheldige endeligt og den tredje gris´ snu og udspekulerede facon lige siden har sat ulven i et meget dårligt lys.

Teatret bliver fremført som en dukkeforestilling, der vækker følelser og grin hos både børn og voksne. Er det virkelig sådan, at vi ender med at være på ulvens side? 

Kalundborg Biblioteker har arrangeret forestillingen, og billetter købes på www.kalundborgbib.dk  under ’Det Sker’.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0