AnnonceLuk annonce
Team Rynkeby Vestsjælland drog af sted

04-07-2020

Team Rynkeby Vestsjælland drager i dag afsted på Danmarkstour. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag morgen kørte Team Rynkeby Vestsjælland af sted fra Høng, men denne gang ikke mod Paris, som de tidligere år. COVID-19 kom i vejen, og nu går turen rundt i Danmark i stedet. 

Team Rynkeby kommer ikke til Paris i år på grund af COVID-19 situationen, men det forhindrer bestemt ikke rytterne i at køre en lang tur. Træningen har ikke været forgæves, for nu er Paris skiftet ud med Danmark rundt, en tur på 1.300 km., som tager en uge. Faktisk er turen samme antal km, som den planlagte tur til Paris. Turen Danmark Rundt begyndte lørdag morgen i Høng, hvor der var sørget for flagallé, og en hel del pårørende var mødt op for at ønske god tur. Første stop er Maribo, hvor der overnattes - en tur på 142 km. De næste dage skal rytterne igennem Sønderborg, Esbjerg, Holstebro, Horsens, Svendborg, Nykøbing F. og slutter på lørdag i Slagelse.

Team Rynkeby Vestsjælland samler penge ind til Børnecancerfonden ved bl.a. at afholde forskellige arrangementer, men det har i år ikke været muligt grundet forsamlingsforbuddet, alligevel er holdkaptajn, Niels Urban Hansen, tilfreds med indsamlingen til trods for COVID-19 situationen, og flere af rytterne kan da også sagtens se noget positivt ved, at man bliver i Danmark, når det nu skal være.

”Fordelen er jo, at der kommer mange flere pårørende og hepper på landevejene,” siger Helle Christine Kildegård fra Kalundborg. Ligeledes påpeger Betina Thomsen også fra Kalundborg, at man ved at blive i Danmark støtter op om hoteller og kroer i Danmark, der har meget brug for netop det lige nu, ligesom sponsorerne får mere valuta for deres penge, når cykelrytterne kører på de danske landeveje i stedet. Tom Christensen fra Dyrehøj Vingaard påpeger en anden meget væsentlig ting, ifølge ham:

”Vi får helt sikkert bedre mad i Danmark, og vi har faktisk trænet til det her næsten et helt år. Vi skylder da os selv og ikke mindst sponsorerne at finde et alternativ, og det blev så en Danmark tour."

I alt var der 36 cykelryttere og 13 servicefolk til stede lørdag morgen i Høng. Ydermere en motorcykel samt fem servicevogne fulgte med rytterne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0