AnnonceLuk annonce
Team Rynkeby Vestsjælland 2018 er klar

10-10-2017

Team Rynkeby Vestsjælland 2018. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Det nye Team Rynkeby Vestsjælland cykelhold som den 30. juni 2018 skal cykle til Paris for at afslutte et års træning på de Vestsjællandske landeveje, og samtidig laver en række aktiviteter og arrangementer for at indsamle midler til børn med kræft, er nu klar.

Team Rynkeby Vestsjælland 2018 holdet består 67 personer heraf 54 ryttere og 13 servicefolk, som foruden mekanikerhjælp, forplejning og transport har ansvar for sikkerhed og serviceopgaver undervejs.

13 byer er repræsenteret på holdet

Holdet repræsenterer hele Vestsjælland, lige fra Dalmose, Vemmelev, Sørbymagle, Korsør, Munke Bjergby, Næsby Strand, Slagelse, Sorø, Dianalund. Høng, Gørlev, Jerslev, St. Fuglede og Kalundborg. Og med hele 18 ryttere fra Kalundborg Kommune er der rekord fra den nordlige del af Vestsjælland. Det betyder at holdet vil starte træningsture fra både Høng, Kalundborg og Slagelse.

”Ligesom de tidligere år har der været væsentligt flere ansøgere end de 54 rytter, der må udtages til holdet. Der var rigtig mange nye ansøgere, men også mange fra de tidligere hold der gerne ville med, og desværre må vi skuffe mange”, siger den nye holdkaptajn Niels Urban.

Hele 35 debutanter på holdet

I Team Rynkebys udvælgelseskriterier står at 50% af holdet må bestå at ryttere som har cyklet med tidligere. Dette er med til at give sikkerhed og stor hjælp til nye som ikke har cyklet på racercykel tidligere.

”Vi har dog til 2018-holdet valgt at give rigtig mange nye en mulighed for at få deres livs oplevelse, og det betyder at holdet har hele 35 nye ryttere. Vi har også lagt vægt på at flere som var med for første gang i 2017 får èn tur mere, men at holdet også har en lille grundstamme som har forskellige ansvarsområder”, fortæller Niels Urban.

23 piger skal cykle

2018-holdet tangerer også den rekord som blev sat i år med hele 23 piger ud af de 54 ryttere. Der skal være en god fordeling af kvinder og mænd, der skal være en bred aldersspredning og der skal være en passende forskellighed på erhverv og uddannelse. På holdet er en rigtig god fordeling lige fra studerende, kontorfolk, sygeplejerske og butiksfolk til selvstændig erhvervsdrivende, salgschefer og direktører.

For at kunne deltage på Team Rynkeby Vestsjælland skal man kunne træne sig op til at cykle til Paris, og at man har lyst til at være en del af det sociale sammenhold der findes, og at man vil arbejde på at skaffe sponsorater og deltage i aktiviteter for at indsamle penge til Børnecancerfonden og BørnelungefondenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0