AnnonceLuk annonce
Tang på Bjerge Sydstrand.

21-07-2019

Læserbrev:

Tang på Bjerge Sydstrand

Under henvisning til den igangværende debat om tang og turisme på Bjerge sydstrand hvor borgmester Damm med ildhu nu også har kastet sig glødende ind med sine argumenter om det bekostelige ved at fjerne det ildelugtende tang fra stranden. Han udtaler, at det ville koste "en krig" at hjælpe borgerne af med den ophobede tang. Udvalgsformand Jacob Beck ved ikke, hvilket ben han skal stå på, og snakker tågesnak om noget samarbejde???? Ja der er ingen tvivl om, at det vil koste penge, men set i lyset af, at det tog mindre end 2 minutter på et nyligt overstået kommunalbestyrelsesmøde at ryste 600.000,00 kr. ud af kommunekassen til et cykelarrangement (Tour De France) om to år, så det kunne snitte Kalundborg kommune, så har jeg besluttet at trække mit tilsagn om, at udløse dette store beløb til nævnte formål, og i stedet bruge pengene på noget mere nærværende vigtigt som kan glæde sommerhusejerne og de turister, som vi så gerne vil have til vores kommune.

Alt den "salgssnak" om de mange milliarder mennesker, som pludselig skulle få øje på Kalundborgs herligheder, er tågesnak og uvirkelige påstande. Nu har jeg i disse dage set en del cykelløb. Det eneste jeg kan få øje på, er en masse cykelryttere, som tramper afsted på forskellige veje, som for den sags skyld kunne ligge hvor som helst i  Europa.

Man kunne få den lille mistanke, at her var der endnu en profillejlighed for borgmester Damm betalt af skatteborgerne.  Turister kommer for at se dejlige sandstrande og godt badevand, så lad os koncentrere os om at give dem det istedet for et ultradyrt ultrakort glimt af et snart glemt cykelløb ved Kalundborg.

Vi vil jo godt have turisterne vender tilbage år efter år, og det kræver, at de første gang de besøger os, får en god oplevelse.

Altså jeg trækker min stemme og tilsagn om de 600.000,00 kr. til cykelløb tilbage nu. Jeg går ud fra at der endnu er god tid dette, da det først skal foregå om 2 år.

Gert Larsen

Kommunalbestyrelsesmedlem Løsgænger

Kalundborg KommuneFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0