AnnonceLuk annonce
Når børnebisserne skal være i orden

11-10-2016

Clyde Liisborg Johnsen i sin nye klinik CJ Orto-teknik i Kalundborg, hvor han laver bøjler til børn og unge. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Clyde Liisborg Johnsen har siden 1. august været lejet ind hos Kalundborg Dental Laboratorium. Her han har sin egen klinik, ’CJ Orto-teknik’, hvor han laver bøjler til børn og unge.

Den 1. august åbnede Clyde Liisborg Johnsen sin egen lille klinik i Kordilgade 18 (lige over Bahne), hvor han har lejet sig ind hos Kalundborg Dental Laboratorium, som han i øvrigt også har et godt samarbejde med.

CJ Orto-teknik har allerede fået flere kunder, heraf også nogle fra byen.

”Jeg har en del kunder fra andre byer, men også Tandplejen på Herredsåsen har givet mig lidt arbejde, selvom de normalt benytter sig af en anden ortotekniker fra en anden by til bøjlerne. Men jeg er meget glad for, at have fået foden indenfor, og jeg håber selvfølgelig med tiden at kunne få flere kunder fra Kalundborg, hvor jeg bor og arbejder,” siger Clyde Liisborg Johnsen, og påpeger, at der jo netop er en stor fordel ved at få lavet bøjlerne i den by, hvor kunderne bor:

”Normalt kommer folk ikke hos mig, da bøjlerne selvfølgelig bliver bestilt via tandplejen, men den fordel, der er ved at få lavet bøjlerne i samme by, hvor børnene og de unge bor, er, at når en bøjle pludselig går i stykker, kan man få den lavet samme dag hos mig, hvorimod man nogle gange ville skulle vente to/tre dage, hvis den skal sendes til en anden by. Det kan faktisk betyde, at børnenes tænder kan rykke sig tilbage til den oprindelige stilling. Det skal selvfølgelig stadig gå gennem tandplejen på Herredsåsen, men det ville kunne forkorte ventetiden for børnene og de unge, der står med en bøjle der er i stykker.”

Clyde Liisborg Johnsen er uddannet tandtekniker, og har speciale i orto, og har i mange år lave bøjler til børn og unge. Han er oprindeligt fra København, men bor i dag i Kalundborg sammen med sin hustru, Christel Johnsen, der er født og opvokset i Kalundborg. Sammen har de to børn.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0