AnnonceLuk annonce
Tandstikmanden er tilbage

18-07-2019

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

'Tandstikmanden' er tilbage, men denne gang er det dog ikke tand- eller tændstikker, der bliver stoppet i folks dørlåse, men breve, der bliver lagt i postkassen eller lign.

Dagli Brugsen i Raklev har her til morgen modtaget et brev fra 'tandstiksmanden'. Han kom med bussen, og lidt senere havde han aftleveret et brev, der på ingen måde giver mening, til personalet i supermarkedet. 'Tandstikmanden' havde ellers tilbage i maj modtaget en forvaringsdom i Retten i Holbæk efter, i en længere periode, at have chikaneret borgere såvel som virksomheder og institutioner, primært i Kalundborg, med trusler samt omfattende hærværk. I øvrigt er han netop kendt for at lægge breve i folks postkasser samt aflevere dem i forretninger mm. Brevene handler om mord, pædofili, ulykkelig kærlighed, indvandrere, nazister, og giver på ingen måde mening, når man læser det. Mange er dog blevet skræmte over brevenes indhold og 'tandstikmanden' er derfor blevet meldt til politiet utallige gange gennem årene. Politiet har snakket med ham mange gange, og de gør, hvad de kan, inden for lovens rammer.

Han var imidlertid ikke længe i forvaring, da han kort tid efter sin dom, fik udgangstilladelse således, at han skulle møde hver dag på psykiatrisk afdeling, men han måtte hver dag tage hjem og sove. Hvorvidt han stadig møder op på psykiatrisk afdeling vides ikke, men han er i hvert fald i Kalundborg i dagtimerne pt., da han afleverede brevet i dagtimerne i Dagli Brugsen i Raklev.

Dagens episode i Dagli Brugsen i Raklev er i øvrigt meldt til politiet, så de er informeret herom.

Læs også: Dom til ´tandstikmanden´ og ’Tandstikmanden’ står tiltalt for 145 forholdFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0