AnnonceLuk annonce
Talkshow med to stjernekokke

08-12-2020

TV-kok Claus Holm har lige været i Kalundborg, her sammen med Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel, nu kommer han igen, denne gang sammen med Søren Gericke. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

De to stjernekokke Claus holm og Søren Gericke kommer en tur forbi Kino Den Blå Engel den 8. februar 2021.

Det bliver ikke for at lave mad, men for at svare på spørgsmål, når de to stjernekokke Claus Holm og Søren Gericke smutter en tur forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg. De er nemlig med i et talkshow, hvor Brian Sønder Andersen kommer til at sidde på scenen og stille spørgsmål til de to. Et talk show, en historie om kærlighed til maden - livet - mørket - lyset - om livet i køkkenet.

De to herrer er nemlig kendt for at være ivrige debattører med meget på hjerte, og snakken vil falde på både kærlighed til mad, køkkenet og ja livet i alle dets facetter. Spørgsmålene, som bliver stillet til de to herrer, mailes på forhånd til Brian Sønder Andersen, og han tager dem med på scenen til det lidt anderledes talkshow.

Hemmelig opskrift

Derudover bliver der serveret kaffe og kage til alle gæsterne i pausen, og det bliver wienerbrød efter en familieopskrift, som Søren Gericke er i besiddelse af, men som han ikke deler ud, den er nemlig hemmelig. Derfor har han også bagt wienerbrødet hjemmefra.

”Det her er en fed julegave og i øvrigt en rigtig fin opfølgning på besøget af Claus Holm, der jo var forbi Kino Den Blå Engel i november,” fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Billetter til den lidt anderledes forestilling er ude nu, og kan købes både på biografens hjemmeside og i biografen. 

Spørgsmål til de to kokke kan sendes til Brian@kino-kalundborg.dk 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0