AnnonceLuk annonce




Take Away-succes sættes på pause

26-03-2020

Kok Mia Reesen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kok Mia Reesen Kalundborg, havde netop startet op med mulighed for at hente Take Away fra hendes køkken i disse coronatider, men nu sætter hun det hele på pause og lukker helt ned for køkkenet for en tid, for ikke at trække krisen i langdrag.

”Nu er det jo lige min højtid som starter op og jeg vil sige at jeg er også dybt dybt berørt, med en ordrebog som var fuld fra marts og frem til sommerferien og igen fra august og frem med de skønneste konfirmationer, bryllupper og fødselsdage, så er kalenderen nu fyldt med uvished og utryghed for folk. Heldigvis skubber folk det og mange har valgt at rykke det et helt år frem,” fortæller kok Mia Reesen, som i sidste uge lancerede en fredagsmenu som Take Away, for stadig at holde gang i forretningen. Det blev en kæmpe succes, faktisk så stor at Mia Reesen er bange for at det kan blive et problem, derfor har hun valgt at lukke sit køkken ned for en tid mens coronakrisen påvirker landet.

”Jeg postede min fredagsmenu på Facebook, og på fem dage fik jeg så mange henvendelser som jeg slet ikke havde regnet med, 105 gæster fik fredag min 3-retters menu. Det var jo vildt fantastisk. Dog er jeg gået fra at jeg synes coronaen var noget opreklameret hysteri, til at jeg virkelig har fået respekt for den,” siger Mias Reesen, og fortsætter

”Jeg vil ikke risikere at der står 30 til 40 personer ved mit køkken for at hente mad, og at nogen så bliver smittet, derfor har jeg taget konsekvensen og helt stoppe med Take Away lige nu, jeg stemmer for at vi lukker alt ned nu, hellere tage tyren ved hornene, end vi bliver ved med at trække det her ud i langdrag.”

Mia Reesen er taknemmelig for dem som støttede hende, og er sikker på at fredagsmenuen vender tilbage når det igen bliver hverdag og coronakrisen er overstået.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 



0