AnnonceLuk annonce
Taget på fersk gerning

13-07-2020

20-årige Ziad Omar Alfarroukh fra Kalundborg undveg natten til fredag kl. 04.13 fra Køge Arrest, men blev arresteret i Vejle natten til mandag.

Gitte@tv-kalundborg.dk

Af Gitte Korsgaard

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste i fredags den 20-årig Ziad Omar Alfarroukh fra Kalundborg, der flygtede fra Køge Arrest natten til fredag. Han er imidlertid fundet og er blevet anholdt natten til mandag.

20-årig Ziad Omar Alfarroukh fra Kalundborg undveg natten til fredag kl. 04.13 fra Køge Arrest på Kongsberg Allé. Han blev imidlertid sigtet og anholdt i Vejle i nat, hvor han var i færd med at bryde ind i en bil kl. 03.53. 

”Han bliver afhørt og sagsbehandlet og derefter sendt retur, og så er det op til kriminalforsorgen at placere ham,” fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist. 

Ziad Omar Alfarroukh blev i januar 2020 idømt 5 års ubetinget fængsel, og udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt for hjemmerøveri. Han sidder varetægtsfængslet, indtil ankesagen skal for retten. 

Ziad Omar Alfarroukh er dømt for et hjemmerøveri i Høng, begået mod en 17-årig ung mand tilbage i maj måned 2019. Her truede den 19-årige flugtfange med en pistollignende genstand midt om natten og tog et tv med sig, endvidere er han blevet dømt for at have stjålet en bil og for indbrud flere steder.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0