AnnonceLuk annonce
Tag med på vildmarkseventyr 

30-08-2020

Foredrag med Hans Henrik Damgaard i Røsnæs Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 22. september er der foredrag med Hans Henrik Damgaard i Røsnæs Forsamlingshus. Her kommer man med på eventyr i Canadas vildmark, og måske man bliver inspireret til selv at opsøge sin drøm.

Røsnæs Forsamlingshus og projekt ”Liv I Forsamlingshusene” inviterer til foredrag med Hans Henrik Damgaard tirsdag den 22. september. Hans Henrik Damgaard tog som 20-årig til Canada med kun en krone på lommen, for at arbejde som jagt og vildmarksguide i Britisk Columbia. Det blev til et eventyr der skulle strække sig over tre år og kaste ham ud i halsbrækkende situationer og fantastiske naturoplevelser.  

Til foredraget vil Hans Henrik Damgaard fortælle energisk om, hvordan det er at stå ansigt til ansigt med bjørne og om, hvordan det er at være fem måneder uden internet, om den ultimative jagteventyr på elge, bjergfår, snegeder, rensdyr og ulve. Det hele vil blive understøttet af flotte billeder, spændende videoklip og med en sund portion selvironi. 

Det er historien om at kaste sig ud i eventyret, stå over for de største udfordringer og at vokse med opgaven. Der bliver også tid til refleksion over det simple liv i vildmarken, og hvordan man opnår ro.

Inden foredraget tilbyder Røsnæs Forsamlingshus fællesspisning. Vælg derfor mellem billetter med eller uden spisning. Yderligere information fås via www.kalundborglif.dk, hvor billetter også kan købes elektronisk. Ønskes personlig betjening, har forsamlingshuset indgået aftale med Dagli Brugsen i Ulstrup, som sælger billetter kontant. 

Der er begrænset plads, så billetter sælges efter ” først til mølle-princippet”, og senest tilmelding er den 18. septemper. 

Se mere på www.kalundborglif.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0