AnnonceLuk annonce
´Tændstikmanden´ taget på fersk gerning

19-10-2018

Vægter Michael Petersen fra Team Safety tog 'Tændstikmanden' på fersk gerning natten til fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

’Tændstikmanden’ som i flere måneder har terroriseret store dele af Kalundborg ved at sætte tændstikker i låsecylindre, er taget på fersk gerning natten til fredag, af en årvågen vagtmand.

I flere måneder har en mand været rundt rigtigt mange steder i Kalundborg for at sætte tændstikker, tandstikker og små søm, fast i flere hundrede løsecylindre, så borgere ikke har kunnet låse deres dør op, medarbejdere i firmaer og institutioner har stået uden for en låst dør og har ikke kunnet komme ind og passe deres arbejde, fordi låsen har været fyldt med tændstikker, men måske det stopper nu, en vagt fra det lokale vagtfirma Team Safety på Rynkevangen i Kalundborg, har natten til fredag taget ’Tændstikmanden’ på fersk gerning.

Gerningsmanden blev taget på fersk gerning af vægter Michael Petersen fra Team Safety, mens han var ved at sætte tændstikker fast i løsecylinderen til hoveddøren på Lupinvejens Børnehave.

”Han har de sidste fire nætter været ved børnehaven på Lupinvej, og har sat tændstikker i låsen, vi er derfor blevet bedt om at holde ekstra øje med børnehaven, og i de pauser jeg har haft i løbet af natten har jeg holdt ved børnehaven, det gjorde jeg også i nat, og lidt i et kom han gående og gik ind til børnehaven,” fortæller Michael Petersen, der er vægter hos team Safety, og fortsætter,

”Jeg sprang ud af bilen og gik ind på området, og her stod han foroverbøjet og var i færd med, endnu engang at sætte tændstikker fast i låsen, jeg råbte ham an og han løb om bag et skur og gemte sig, men kom frem da han kunne høre at jeg havde ringet 112, og sagde han blot var ude og gå en tur og ville bare gå videre, men jeg bad ham om at blive indtil politiet var fremme, og det gjorde han så, mens han kom med en række ukvemsord. Politiet var fremme på omkring 10 minutter og tog ham med.”

Midt- og Vestsjællands Politi anholdte ’Tændstikmanden’ og han vil blive fremstillet i grundløvsforhør ved retten i Holbæk fredag kl. 12, med krav om varetægtsfængsel.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0