AnnonceLuk annonce
TV2 Vejret kiggede forbi på Klostertorvet

19-12-2018

TV2 Vejret var i formiddag forbi på Klostertorvet, hvor TV2 værten bl.a. læste for børnene fra Eventyrhuset. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

TV2 Vejret var onsdag formiddag forbi på Klostertorvet i Kalundborg, hvor de stod med ’Vejrkanen’ og bl.a. uddelte snebolde til de fremmødte. Ligesom der blev læst julehistorier og taget billeder med vejrbilen.

Som optakt til en udsendelse om det danske julevejr, har TV2 Vejret, med deres ’vejrkane’, været forbi flere byer i Danmark, og i formiddag kom turen altså til Kalundborg, hvor man kunne få en snak om vejret og ikke mindst spise snebolde, som et plaster på såret over, at vi nok desværre, i Kalundborg, ikke får en hvid jul. Faktisk er sandsynligheden for en hvis jul størst i Nordsjælland og Nordjylland. Derimod var julestemningen høj, og en gruppe børn fra Eventyrhuset var forbi Klostertorvet, hvor de fik læst julehistorie af tv-værten.

Vejrkanen er normalt grøn med et lyn på, men i anledning af julen, har den fået rød film på, og er blevet dekoreret, så den ligner en rigtig ’julebil’. TV2 kørte fra byen igen omkring kl. 13, da de skulle videre til en anden by for at skabe lidt julestemning  - og selvfølgelig uddele 'snebolde' til børn og voksne.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0