TV-kokke delte ud af godt humør og lækre snacks

Brian Sønder Andersen sammen med de to TV-kokke Søren Gericke og Claus Holm. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag havde Kino Den blå Engel inviteret til Indisk Aften og det blev på ingen måde kedeligt, det sørgede de to TV-kokke Claus Holm og Søren Gericke for.

Hvad aftenen byder på, ved man aldrig helt med de to herrer. Sådan skrev Kino Den Blå Engel inden tirsdagens arrangement, og det fik de helt ret i.

Samtidig med at de to TV-kokke Claus Holm og Søren Gericke tryllede indisk inspireret gade hotdogs frem til gæsterne, fløj det gennem luften med joks og kvikke bemærkninger til stor morskab for de omkring 80 som havde sikret sig en billet til aftenens film ”Hundreds fods rejsen”.

”Vi er her for at hjælpe Brian, han er sådan en dejlig dreng, så ham vil vi rigtigt gerne gøre noget for,” fortæller Claus Holm, som helt kvit og frit stillede op i Kino Den Blå Engel sammen med Søren Gericke.

”Vi kan ikke få lov til at betale, hvis det emne kommer på tale, så kører de igen,” griner Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Per Junge fra Electricom havde sponseret øl eller vand til alle gæster, ligesom Kvickly Kalundborg havde sponsoreret råvarerne til de indiske hotdogs og jordbærsmoothie til dessert.

Del