AnnonceLuk annonce
TV-Kalundborg med i tv-serie

29-05-2019

Anders Lund Madsen sammen med Jens Nielsen fra TV-Kalundborg og Tilde Juul Rasmussen og Charlotte Lønstrup fra Eddy Media.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Anders Lund Madsen var, sammen med et kamerahold fra Eddy Media, forbi TV-Kalundborg for at optage til en sommerserie til DR 2.

Man vil kunne møde Anders Lund Madsen samt et kamerahold fra TV-produktionsfirmaet Eddy Media i de næste par uger i Kalundborg. Holdet er nemlig i gang med optagelser til en sommerserie til DR 2, som sendes sidst i juli måned.

Tirsdag aften var Anders Lund Madsen og kameraholdet således forbi hos TV-Kalundborg for at lave optagelser til tv-serien, idet TV-Kalundborg.dk indgår i tv-serien som nyhedsmedie.

”Der er blevet filmet på vores kontor, og lavet optagelser, hvor jeg har en længere snak med Anders Lund Madsen, men vi må endnu ikke sige så meget om, hvad tv-serien handler om, men det skal vi nok komme tilbage til senere,” fortæller Jens Nielsen, indehaver af TV-Kalundborg.dk

Anders Lund Madsen og kameraholdet Tilde Juul Rasmussen og Charlotte Lønstrup fra Eddy Media var hos TV-Kalundborg.dk i omkring halvanden time, inden de returnerede til København.

Tv-serien er i fire dele og sendes sidst i juli måned på DR 2. Alle seriens afsnit foregår i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0