AnnonceLuk annonce
TV-Kalundborg flytter

25-08-2016

TV-Kalundborg.dk flytter til Rynkevangen 1 i Kalundborg d. 1. september. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

TV-Kalundborg er blevet voksen og flytter hjemmefra.

Siden TV-Kalundborg.dk startede i januar 2013 har vi haft base på privatadressen, nu samles vores aktiviteter i ny renoverede lokaler på Rynkevangen 1 i Kalundborg.

Håndværkerne har været i gang de sidste tre uger og nu er det tæt på at flyttefolkene kan rykke kasser, skriveborde og andet inventar, ind i lokalerne på hjørnet af Rynkevangen og Holbækvej, der fremover skal danne rammen for TV-Kalundborg.

Lokalerne, der ligger centralt i byen, er på knapt 150 kvadratmeter og rummer tre kontorer, fælleslokaler samt køkken og toilet, så umiddelbart er der plads nok til TV-Kalundborg’s tre ansatte, men også plads til en eventuel udvidelse af medarbejderstaben.

Der mangler nu kun de sidste småting, som tæpper, gardiner og billeder på væggene, og fra 1. september holder TV-Kalundborg til på Rynkevangen 1, som ud over samlede kontorfaciliteter også giver en mulighed for skiltning og dermed større synlighed.

Indvielsen af kontorfaciliteterne markeres med en reception fredag d. 2. september.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0