TGU mangler en ny ildsjæl til E-sport

Af Jens Nielsen

TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdom) var den første forening i Kalundborg Kommune som kunne tilbyde E-sport (elektronisk sport) til medlemmerne. Nu mangler E-sports afdelingen en ny ildsjæl som vil overtage formandsposten.

Interessen for e-sport vokser med rekordfart, såvel på verdensplan som i Danmark. TGU hoppede med på vognen i 2017, hvor der blev indrettet et helt nyt lokale med de helt rigtige computere og stole.

Det var Trine Grue Werth som dengang stod i spidsen for at få kørt den nye afdeling i gang, og hun er stadigvæk formand for E-sports afdelingen, men nu skal der findes en ny formand.

”Det er tid til at give stafetten videre til en som vil brænde for at køre afdelingen videre,” siger Trine Grue Werth, og fortsætter, ”Jeg har ikke længere børn som går til E-sport og vil gerne bruge mine kræfter på andre områder.”

Arbejdet som formand består bl.a. i at holde klubmodulet opdateret og sørge for de rette instruktører til afdelingen, oplyser Trine Grue Werth, som takker af på generalforsamlingen d. 28. juni og håber, at der er en som melder sig til at køre E-sports afdelingen videre.

Interesserede som vil høre mere er velkommen til at kontakte Trine Grue Werth på: trinewerth@gmail.com

Del