AnnonceLuk annonce
TGU inviterer til Zumba Event på lørdag

11-11-2019

Privatfoto

Lørdag den 16. november kl. 10-12 er der Zumba® Event i Tømmeruphallen. Der kommer to gæste Zumba® instruktører fra Hvalsø Gymnastikforening og en fra Tølløse. De tre samt TGUs egen instruktør Anna Mortensen danser hver en halv time. Fire forskellige dansestile med garanti for sved på panden. Kom og vær med til en sjov event, det bliver festligt, lover TGU.

Zumba® i Tømmeruphallen har en lang tradition og har været en kæmpe succes siden april 2010. Anna Mortensen har overtaget holdet i april 2019. Tre gange om ugen skrues der op for glad musik - og motion bliver gjort til en fest. Der er rigtig god stemning, godt sammenhold og fin tilslutning til holdene. 

Anna Mortensen har danset Zumba® siden august 2016 og som instruktør siden december 2017. Hun har blandt andet været initiativtager ved TGUs danseevent ”Lyserød Lørdag” i oktober, som indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Kræftens Bekæmpelse har en særlig plads i Annas hjerte. Derfor har hun også danset penge ind og doneret ved Stafet for Livet 2019 i Kalundborg. Hun er lige nu i gang med at arrangere endnu en TGU danseevent/indsamling ifm. Stafet for Livet 2020. 

Tre danse workshops i 2020 

Ud over instruktørarbejdet er Anna Mortensen i gang med at planlægge tre danseworkshops hos TGU Fitness i det nye år. ”Det bliver rigtig godt”, lover Anna og fortsætter: ”I maj 2019 startede jeg som selvstændig. Det er nemlig ”Sommerfuglen – din forandring” som har planer om at leje TGUs lokale til ”Feel the Music” tre danseworkshops, hvor der sættes fokus på danse som bl.a. Bachata, Bellydance og Flamenco. Alt på begynderniveau - så alle motionister, som har lyst til at prøve de mere feminine danse også kan være med. Ser vi tilslutning til dette, bliver det et fast tilbud hos TGU Fitness. ” 

Anna har oplevet stor støtte fra frivilliges side. ”De arrangementer jeg tager initiativ til ville ikke være mulige at gennemføre uden hjælp fra TGU Fitness og Zumbaholdets medlemmer. Det er jeg rigtig glad for”, fortæller hun. 

Til lørdagens Zumba® Event i Tømmeruphallen er entreen 40,- kr. eller 1 klip i TGU klippekort. På dagen vil det være muligt at købe 10-turs klippekort til 250,- kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0