AnnonceLuk annonce
Nyhed: Mere end bare en bil

24-04-2019

Wolksvagen Kalundborg er klar til at vise den helt nye T-Cross frem i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

I den kommende weekend har Volkswagen Kalundborg Danmarkspremiere på den nye T-Cross, der med sin kombination af SUV-appeal, fleksibilitet, connectivity, høje sikkerhedsniveau og priser fra 199.990 kr. vil være et frisk pust i klassen for kompakte SUV-modeller.

Volkswagen har stor succes med sin omfattende modeloffensiv inden for SUV-genren, hvor T-Roc, Tiguan og Touareg oplever stor efterspørgsel og har tiltrukket nye kunder til mærket. Nu udvides porteføljen af SUV-modeller med introduktionen af den nye T-Cross, så Volkswagen nu tilbyder en række af SUV-modeller, der favner bredt i pris, stil og størrelse.

Den nye T-Cross kan opleves til Åbent Hus hos Volkswagen Kalundborg, Slagelsevej 114 Kalundborg, den kommende weekend, d. 27. og 28. april, begge dage fra kl. 11-16.

Den nye T-Cross er stor på SUV-appeal, rummelighed, fleksibilitet og praktiske egenskaber, der tilsammen skaber en særdeles alsidig SUV. Den er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed. Rummelig kabine og fleksible løsninger

Samtidig sætter interiøret ny standard for fleksibilitet takket være et bagsæde, der er længdeforskydeligt med op til 14 centimeter, så bagagerummet kan udvides fra 385 liter til 455 liter, hvis det skubbes helt frem. Lægges bagsædets ryglæn ned, er der hele 1.281 liters bagagerum til rådighed, og på de to øverste udstyrstrin er T-Cross ydermere udstyret med et passagersæde foran med nedfoldeligt ryglæn. 

Blandt de sikreste i klassen

T-Cross imponerer ikke kun med rummelighed og fleksibilitet, den hører til blandt de absolut sikreste biler i klassen og kommer standardudstyret med assistentsystemer, der normalt er forbeholdt større biler. Blandt det omfattende sikkerhedsudstyr i T-Cross kan nævnes Blind Spot sensor, Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering. 


To motorer, tre udstyrstrin og masser af muligheder

T-Cross kommer i første omgang med to effektive og brændstoføkonomiske 3-cylindrede 1,0 TSI-benzinmotorer, der begge er momentstærke og byder på gode præstationer og et højt niveau af køreglæde. Den ene motor yder 95 hk og har 5-trins manuel gearkasse, hvor den anden har 115 hk og 6-trins manuel gearkasse, men kan også kombineres med en 7-trins DSG-gearkasse, der leverer kørekomfort af høj klasse.

T-Cross tilbydes i tre udstyrstrin kaldet henholdsvis T-Cross, Life og Style. Priserne begynder ved 199.990 kr. for en T-Cross udstyret med en 95 hk 1,0 TSI-motor, længdeforskydeligt bagsæde, el-indstillelige sidespejle med varme, LED-kørelys, LED-baglygter, el-ruder for og bag, Radio Composition Media med 8” touchskærm i farve og adaptiv fartpilot. Næste trin er T-Cross Life med en 95 hk 1,0 TSI-motor, og udstyret med detaljer som sort tagræling, Multifunktionslæderrat, 16” alufælge, variabel bagagerumsbund og fremklappeligt passagersæderyglæn, der løfter fleksibiliteten til et nyt niveau for biler i denne klasse.

Topversionen af T-Cross kaldet for Style giver ekstra køreglæde og komfort, og tilbydes udelukkende med en 115 hk 1,0 TSI-motor. T-Cross Style er veludstyret og byder på karakteristiske LED-forlygter, sølvfarvede tagrælinger, parkeringssensorer, ambientebelysning interiøret, sportskomfortsæder og 17” letmetal fælge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0