AnnonceLuk annonce
Syrian Expad Emsemble & Dunia i Gimle

03-10-2016

Syrian Expad Emsemble & Dunia i Gimle

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 7. oktober er der dobbeltkoncert i Kulturhus Gimle i Føllenslev, hvor den syriske kulturkaravane sætter fokus på flygtninges kulturelle ressourcer igennem musik fra deres kultur.

Kultuen har referencer, der kan føres tusindvis af år tilbage, og der er nu mulighed for at opleve og lære af den syriske musikkultur. Musikken bliver fremført af nogle af de bedste musikere fra Syrien.

For de syriske flygtninge blandt publikum – for hvem koncerten vil være gratis – vil koncerterne vise, hvordan kunstnere fra Danmark og Mellemøsten kan mødes og skabe nye, fælles værker. Samarbejdet med Dunia kan betragtes som en show-case for integration, som peger på en musikalsk fremtid med gensidig inkludering og transcendens.

Dunia er et ensemble af musikere, der er bosat i Danmark, men kommer fra Cuba, Afghanistan, Rumænien, fem fra Mellemøsten og to fra Danmark.

Arrangementet foregår fredag den 7. oktober kl. 20 i Kulturhus Gimle i Føllenslev. Spisekælderen i Gimle tilbyder Syrisk Buffet, der er lavet af herboende Syriske flygtninge.

Entré er gratis for flygtninge. Billetter til spisning og koncert købes på www.kulturhusgimle.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0