AnnonceLuk annonce
Syng dig glad

30-08-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 5. september kan man nu få mulighed for at synge sig glad med Kalundborg Gospel Choir. De begynder nemlig den nye efterårssæson op.

Kalundborg Gospel Choir inviterer til åbent hus i Nyvangskirken mandag den 5. september kl. 19 i Kalundborg, hvor alle interesserede kan komme og opleve, hvordan det er at synge med i et gospelkor. Man behøver ikke melde sig til, men blot dukke op i, hvis man har lyst - og det er naturligvis helt uforpligtende.

”Man skal ikke kunne noder, eller have sunget i kor før, ligesom man heller ikke behøver at være kristen for synge med i Kalundborg Gospel Choir. Alle kan - uanset musikalske forudsætninger - være med,” siger korleder Henrik Daniel Christoffersen.

Lige siden korets opstart sidste efterår, har det overrasket Henrik Daniel Christoffersen, hvor stor opbakning, der har været omkring koret.

”Det er fantastisk at opleve den positive energi, der er i koret. Man mærker tydeligt, at folk har det godt med hinanden, og det fællesskab er blot blevet forstærket yderligere, efter at vi har haft nogle utrolig sjove og hyggelige koraftener igennem hele foråret,” siger Henrik.

Gospel bliver brugt i flere sammenhænge

Ud over at være korleder for Kalundborg Gospel Choir, arrangerer Henrik Daniel Christoffersen firma-aktiviteter med gospel som omdrejningspunkt.

”Virksomhederne er begyndt at få øjnene op for, at sang skaber sammenhold og arbejdsglæde, og hvem vil ikke gerne have glade medarbejdere. Derudover kan gospel også virke befriende, hvis man står i en svær situation i sit liv. Derfor er der også mange der søger gospel, for at blive fyldt op med ny og positiv energi,” siger han.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0