AnnonceLuk annonce
Svar på NE Christensens læserbrev.

18-07-2018

Svar på NE Christensens læserbrev:

Niels Erik Christensen gør som næstformand for Konservative i Kalundborg regning uden vært når han i sit læserbrev af 26. juni harcellerer mod at planerne om elektrificering skrider.

Når man har regeringsmagten, så burde man jo kunne løse sine konflikter internt i denne. Det er ret uklogt at udstille den manglende koordinering, som i forvejen er skyld i talrige forsinkelser inden for de investeringer, som der var lagt op til i forbindelse med Togfonden. Dette projekt har man fra V-LA-K gjort næsten alt hvad man kan for at latterliggøre, både med påstande om, at der mangler xx mia, velvidende, at ingen kan styre den oliepris, som ligger til grund for selve finansieringen...

HVIS man vil mindske politikerleden, kan N E Christensen - og andre der støtter regeringens politik - tage en indadskuende tænkepause hvor man overvejer hvad man egentlig vil med regeringsmagten, hvis alt kun handler om at kritisere hvad andre har vedtaget. Politik BURDE handle om, at skabe en bedre nutid og fremtid for borgerne, men jeg erkender, at det ikke altid er det fokus politikerne udviser i deres kommunikation med os borgere.

Henrik V Blunc.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0