AnnonceLuk annonce
​​​​​​​Svært at spå, især om fremtiden.

14-04-2019

Læserbrev:

Svært at spå, især om fremtiden.

Når den nye kultur- og bevægelsespark i Høng står færdig, ved vi naturligvis ikke, hvad borgerne vil dyrke. Men ifølge Martin Damm, så er der andre idrætter end gymnastikken, som får mindre opmærksomhed, hvis der er øget tilgang til gymnastikken.

Kommunens ledere (forvaltningen og politikerne) valgte i sin tid, at deltage i arkitektkonkurrencen om nye og anderledes haller. Vinder af konkurrencen blev ELKIÆR + EBBESKOV arkitekter. De satser mere på aktiviteter til borgere, mindre til aktiviteter for foreninger.

Ude på landet er foreningerne stadigvæk meget vigtige i forhold til valg af lokaler. Det nye halkompleks er blevet væsentlige dyrere end tidligere vurderet uden at vi får flere halkvadratmeter. Vi får et loop (en overdækket sti) og en lounge (sammenbygning af gammel og nye haller) som ikke er halgulv. Incl. rådgivning og loop og lounge, er der brugt minimum en tredjedel af halkompleksets samlede pris.

Alt sammen ærgerligt, særligt for gymnastikafdelingen og de børn der gerne vil dyrke gymnastik. Noget der faktisk har været dyrket i omfattende grad her i området i rigtig mange år. Og forhåbentlig bliver de ved med det også selvom ledende politikere ikke kan finde ud af, at stille optimale rammer til rådighed. For øvrigt kan gymnasterne oplives live i Hønghallen fredag den 26. april fra klokken 18 til 21.

Niels Erik Danielsen
KommunalbestyrelsesmedlemFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0