AnnonceLuk annonce
Søndagsfest på Stejlhøj med Sussi og Leo

27-11-2016

En del trodsede den bidende kulde og mødte op på Stejlhøj for bl.a. at høre Sussi og Leo. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Feststemning og masser af aktiviteter ved Punkt 1 på Stejlhøj, søndag. Sussi og Leo kikkede forbi og gav en lille koncert.

Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg havde lavet området foran forretningen om til en lille søndagsfest.

Anledningen var bl.a. at billetsalget til næste års Kalundborg Rocker startede med stærkt reducerede priser. For at sætte gang i festen havde Steen Jensen fra Punkt 1 arrangeret mulighed for at købe fadøl og grillpølser, og Sussi og Leo kikkede forbi og gav en minikoncert på en halv time.

Sussi og Leo koncerten er en del af ’Gang i Danmark’ projektet, der har gæstet Kalundborg med jævne mellemrum, og er betalt af Kalundborg Handelstandsforening.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

Der er altid fest og farver over feltet, når Sussi og Leo går på scenen, det er nok mere underholdningsværdien end musikoplevelsen som publikum kommer efter, men en del var mødt op ved Punkt 1 for at se og høre Sussi og Leo, der spillede en række af de numre de har spillet de sidste mange år.

Da Sussi og Leo var kørt igen overtog Leo fra ’Karl Hermans Trio’ scenen og gav en række numre.

Flammkuchen og Glühwein

SBK Event var også med på Stejlhøj, her delte Søren Bang Knudsen ud af dejlig varm Glühwein i den bidende kulde og så var der smagsprøver på ’Flammkuchen’, lækre snack som er perfekte enten til receptionen eller som natmad, men gode det var de.

Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche og så kan der fyldes stort set alt på, lige fra bacon til skinke, eller æbler drysset med kanel, ja det er vist kun fantasien der sætter grænser her.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0