AnnonceLuk annonce
Nyt supermarked snart en realitet

05-12-2020

Aldi vil opføre et nyt 1.200 kvm stort supermarked på Sct. Jørgensbjerg. Man har nu sendt ændring af lokalplan i høring i 4 uger. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Teknik- og Miljøudvalget har sagt ja til, at der kan opføres et Aldi supermarked på Sct. Jørgensbjerg. Projektet kræver dog en ændring af lokalplanen, og det er nu sendt i høring i 4 uger, inden man endeligt kan vedtage en ny lokalplan for området.

BoCon Project A/S har på vegne af Aldi Danmark ansøgt kommunen om mulighed for at gennemføre et projekt på ejendommen Sct. Jørgensbjerg 39-43 i Kalundborg. Man ønsker at rive de eksisterende bygninger ned og bygge en ny dagligvarebutik på nr. 43 (hvor der tidligere lå en Faktabutik). Projektet kræver en ændring af den gældende lokalplan, og Teknik- og Miljøudvalget har nu sendt ændring af lokalplan i høring i 4 uger.

Ifølge den gældende lokalplan må der nemlig ikke bygges en dagligvarebutik større end 850 kvadratmeter, og det ansøgte projekt er på 1.200 kvadratmeter.

”Vi er har sagt ja til at lave en ændring til lokalplanen, men det skal dog sendes i høring på fire uger før, at vi endelig kan beslutte det. Jeg kan dog ikke umiddelbart se, at der skulle være noget til hinder for, at de kan bygge det nye supermarked. Vi har indtil videre ikke hørt noget negativt omkring idéen,” siger udvalgsformand Jakob Beck Jensen.

Både bygningen, hvor der tidligere var Fakta, og bygningen hvor tHansen havde forretning, skal rives ned. Arealet hvor tHansen forretningen lå skal blive til parkeringspladser, mens den nye Aldi skal bygges, hvor der tidligere var Fakta. Når den nye bygning står færdig fraflytter Aldi sit nuværende lejemål på Sct. Jørgensbjerg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0