AnnonceLuk annonce
Sunket gravemaskine årets største hit

31-12-2016

Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En gravemaskine sank i en højmose i Røsnæs Strandpark sidst i januar måned. Den historie skulle vise sig at blive den mest sete nogensinde i de fire år TV-Kalundborg har eksisteret.

’I mudder til halsen’ var nok ikke for meget at sige om den 40 tons tunge gravemaskine som i januar sank i en højmose i Røsnæs Strandpark.

Opgaven med at få gravemaskinen på ret køl viste sig at være næsten umulig og først da militæret indsatte to store bjærgningskøretøjer, lykkedes det at få maskinen på ret køl, men så var der også gået mere end en uge.

TV-Kalundborg.dk fulgte bjærgningen og der er bl.a. lavet fire film fra opgaven, film som er delt i hele landet via de sociale medier, og samlet set er de fire film afspillet lige godt 130.000 gange, dermed bliver historien om den sunkne gravemaskine den mest sete historie nogensinde i den tid TV-Kalundborg.dk har været til.

Gense filmene om gravemaskinen der sank

Video: Væltet gravemaskine gav militæret hovedbrud

 

Video: ’Bigfoot’ sat ind mod sunket gravemaskine

 

Video: Sunket gravemaskine volder stadig problemer

 

Video: Mosen måtte slippe gravemaskine

 

Stor interesse for Bierfest i Jerslev

Der var fadøl, schnitzler og Heidi’er i lange baner da Fuglede Idrætsforening påske lørdag havde inviteret til Bierfest i ‘Jerslev Stadthalle’, omkring 500 feststemte gæster havde taget i mod den invitation.

TV-Kalundborg.dk var med til en del af festen for at opleve stemningen, det kom der en film ud af, som skulle vise sig, at med 19.667 afspilninger, blev den film som er afspillet næst flest gange i 2016.

Gense filmen med de glade gæster:

Video: 500 til kæmpe bierfest i ´Jerslev Stadthalle´Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0