AnnonceLuk annonce
Billedserie: Sundhed i bevægelse

04-09-2016

Mange af aktiviteterne lørdag, var samlet i området omkring Klostertorvet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Med den fælles titel ’Sundhed i Bevægelse’ var det første gang at Kalundborg Kommune afholdte en Sundheds- og Idrætsfestival for hele familien, i tre dage.

Kalundborg står i sundhedens tegn hen over hele weekenden, tre dage med et væld af aktiviteter og underholdning for hele familien, hvor det hele har været gratis i deltage i.

Kalundborg Kommune har tidligere afholdt Sundhedsmesse i Kultur- og Idrætshallerne. Sundhed i Bevægelse er en udvidelse af Sundhedsmessen, det store program startede fredag eftermiddag med stande og boder i Kordilgade og Lindegade. Lørdag var så den store satsning med et væld af punkter på programmet, det hele samlet omkring Klostertorvet i Kalundborg, her var det formand for ældre- og sundhedsudvalget Peter Jacobsen, det holdte åbningstalen, han sagde bl.a.,

”Formålet med festivallen er at sætte fokus på det brede sundhedsbegreb, hvor sundhed ikke kun er et spørgsmål om at være syg eller rask, men også et spørgsmål om psykisk og socialt velbefindende, at borgerne i Kalundborg Kommune får mulighed for at få indblik i de mange tilbud og muligheder der er i forhold til at leve et sundt og aktivt liv, og aktørerne får mulighed for at skabe kontakter og netværk på tværs”.

Efter åbningstalen var det zumba holdet fra TGU der fik pulsen op hos deltagerne, men dagen bød også på gymnastikopvisning, sundhedsløb med mulighed for at vælge flere forskellige ruter. På den store scene på Klostertorvet trak Dynamic Duo mange, især de helt unge, til deres forrygende show. Dynamic Duo er kendt fra TV, hvor de var i finalen i "Danmark har talent”.

For dem der ikke var til de store fysiske udfoldelser var der en række af stande hvor borgerne f.eks. kunne møde repræsentanter fra patientforeninger, idrætsforeninger, Region Sjælland, Kalundborg Kommune, private sundhedsaktører, motionscentre og mange flere, med mulighed for bl.a. at få målt blodsukker, blodtryk, lungefunktion og fedtprocent.

Ud over aktiviteter i Kordilgade, Lindegade og Klostertorvet, var der også oplevelser i Kalundborghallerne samt i Munkesøen.

Søndag fortsætter ’Sundhed i Bevægelse’ på Gisseløre, hvor der bl.a. kan prøves kræfter med løb og laserskydning, ligesom Cirkus Olaiski underholder store og små.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0