AnnonceLuk annonce
Løb for hele familien

01-09-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På fredag begynder Sunhedsfestivalen i Kalundborg, og på lørdag er der bl.a. mulighed for at løbe ’Sundhedsløbet’, som er et familie løb 5 Tårns Motion og KIF arrangerer sammen.

Store som små, motionister i moderat tempo, dem der bare gerne vil gå, eller dem der løber hurtigt. Alle kan være med til ’Sundhedsløbet’ på lørdag i Kalundborg. Formændene i løbeklubberne KIF og 5 Tårns Motion, Klaus Jørgen Nielsen og Erik Johnsen, var da heller ikke sene til at ”melde sig under sundhedsfanerne”, da Sundhedsfestivalen i foråret blev planlagt.

”Begge løbeklubber ser det som en mulighed for at promovere sig over for alle, der er aktive i form af at løbe, gå eller på anden måde motionerer, uden at være med i en af løbeklubberne,” siger Klaus Jørgen Nielsen

Løbet begynder kl. 10.30 ved springvandet i Kordilgade/Vænget. Der er online tilmelding enten via kommunens eller løbeklubbernes hjemmesider senest torsdag den 1. september. Det er også muligt at tilmelde sig i god tid inden løbsstart  ved startstedet på løbsdagen. Hvis man tilmelder sig via hjemmesiden, får man dog sit navn på startnummeret.

De fleste vil gerne vide, hvor hurtigt de har løbet eller gået, derfor er der tidtagning med en armbåndschip, som man får udleveret sammen med startnummeret, og som man afleverer igen, når man kommer i mål. På baggrund af tidtagningen er der diplomer, der kan udskrives fra løbeklubbernes hjemmesider senere på dagen.  

Fakta om ruterne

Løbedistancerne er på 3,2 km, 6,4 km og 9,6 km. Gådistancerne på 3,2 km og 6,4 km på den samme rute starter samtidig. Løbet begynder i Kordilgade/Vænget ved Sportmaster. Herfra løbes gennem Kordilgade, Sct. Jørgensbjerg til Rubjerg Allé, hvor der drejes ad Valentin Jensensvej til en lille tur hen over Møllebakken til Møllestræde, og op til Esbern Snaresvej. Herfra videre ned at Klosterparkvej til enden af Klostertorvet og op ad den øverste del af Skibbrogade og retur til mål ved Sportmaster. Det er 3,2 km ruten, skal man løbe 6,4 eller 9,6 km, tager man en eller to ture mere. Kvickly er sponsor for vand og frugt ved depotet, som findes ved startstedet.

”Vi glæder os til at sende rigtig mange deltagere ud på en sund løbe- eller gåtur.

Så find dine løbekammerater, din familie, dine arbejdskammerater, dine skolevenner, og alle de andre du kender, og tilmeld jer på løbeklubbernes hjemmesider,” siger Erik Johnsen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0