AnnonceLuk annonce
Succesfuld markedsdag til trods for dårligt vejr

15-06-2019

Lørdag var der markedsdag på Stejlhøjhus i Kalundborg, der til trods for dårligt vejr, kunne samle mange mennesker. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igen i år afholdte Stejlhøjhus i Kalundborg markedsdag, hvor man kunne købe alverdens ting fra egenproduktion – og markedet var godt besøgt, som altid, til trods for det dårlige vejr.

Den årlige ’Markedsdag’ på Stejlhøjhus afholdtes i dag, og til trods for det dårlige vejr nåede en hel del mennesker at kigge forbi, inden vejret for alvor blev dårligt, og vind og regn overtog. 

Der var, som altid, mange fine hjemmelavede produktioner på Stejlhøjhus, herunder planter, blomster og krydderurter, keramik, glas, lædervarer, vævede tekstiler, og andet brugskunst. Derudover kunne man deltage i en konkurrence, og der blev solgt kaffe og kage samt pølser, slush ice og popcorn i lange baner.

Derudover besøgte medlemmer fra Hønse- og Kaninavlerforeningen markedet, og man kunne bl.a. få lov at køle med de både bløde og søde kaniner. Endelig var der også musik på markedet, der blev leveret af husets eget band.

Stejlhøjhus er en del af Bo & Aktivitet Kalundborg. Bo & Aktivitet Kalundborg yder bo- og dagtilbud til voksne handicappede inden for specialområdet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0