AnnonceLuk annonce
Succesfuld Årby aften.

13-05-2017

Fra Per Halkjær, Skoleleder på Årby Skole, har vi modtaget nedenstående:

Succesfuld Årby aften.

Årby skole har netop afviklet sin årlige emneuge, og onsdag aften var ca. 450 mennesker på besøg på skolen til den traditionelle Årby aften, som er afslutningen på emneugen.

Skolen summede af liv og leben da de mange børn og forældre indtog skolen i de sene eftermiddagstimer, for at beundre de forskellige udstillinger, smagsprøver, koncerter m.m. Årets emneuge var en linjeuge, hvor eleverne kunne vælge sig på forskellige linjer eller temaer.

Frankrig handlede om fransk kunst, sprog og kultur, Børneliv gennem tiderne om børns vilkår op gennem historien. Denne gruppe havde også været på udflugter til både Fugledegård vikingecenter, Andelslandsbyen i Holbæk samt Kalundborg museum. Vikinger om vikingetidens mad, smykker og våben. De var også med på Fugledegård. Sansehaven om træer og blomster, vindspil og gipsafstøbninger, Perspektiv om perspektivtegninger og billeder samt en korgruppe, som på aftenen gav en fantastisk koncert for en stuvende fuld aula. Koncerten hed "Hvad havet gemte…" og koret sang kendte sange som bl.a. "Hvalen Hvalborg" omkranset af en flot udstilling af sten, tang og muslimger samt hvad der ellers skylles op på stranden.

Skolens lærere og pædagoger havde sat alle sejl til for at skabe en festlig og fornøjelig aften for skolens forældre og det lykkedes. Udenfor blev der lavet vikingemad ved bålpladsen trods truende grå regnskyer, og i skolens gymnastiksal solgte skolebestyrelsen kaffe og kage til de mange forældre, der hyggede sig ved bordene. Skolens ledelse var efterfølgende tilfreds med den enorme opbakning skolens forældre endnu engang havde vist den lokale skole, som også netop i disse måneder gennemgår en større renovering af skolens PCB forurenede bygninger. En PCB forurening der i to år har betydet at halvdelen af skolen har været lukket ned, men som inden længe igen kan åbne op, så skolen igen kan råde over sine mange klasselokaler og faglokaler i den såkaldte 68 fløj. Den 28. september kan skolen således fejre sit 60 års jubilæum samtidig med at der holdes indvielse af den ny renoverede skole.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0