AnnonceLuk annonce
Succes fortsætter - Liveshopping igen torsdag

10-03-2021

Jesper Abkjær Petersen og Steen Jensen fra sidste uges Liveshopping. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Torsdag i sidste uge prøvede Punkt1 i Kalundborg at lave Liveshopping på Facebook. Det blev en kæmpe succes, nu følges der op med endnu en Liveshopping i morgen torsdag d. 11. marts.

Mange forretninger har solgt varer via Liveshopping på Facebook i en tid hvor mange af forretningerne har været lukket ned. I sidste uge prøvede Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen at sælge en lang række varer via Liveshopping, selv om butikkerne igen er åbnet, og det blev en kæmpe succes.

”Vi blev væltet fuldstændigt fredag og til dels også lørdag, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Der kom selvfølgelig alle dem som havde købt et ja-taktilbud, men også mange som havde set en vare på livesendingen, hvor de så ønskede at købe noget tilsvarende hvis tilbudsvaren var udsolgt,” fortæller Steen Jensen fra Punkt1.

De vildeste tilbud

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen er klar med endnu flere gode tilbud igen i morgen torsdag d. 11. marts kl. 19, denne gang fra deres forretning i Gørlev, som foruden Punkt1 også har afdelinger af Expert og Lysmesteren.

Derfor bliver der både gode tilbud på diverse hvidevarer, men også lamper og radio/tv-produkter.

Liveshoppingen sendes på TV-Kalundborgs Facebookside, så følg med i morgen aften og gør en god handel.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0