AnnonceLuk annonce
Styr dine gardiner med telefonen

29-10-2019

Nikolaj Schädler fra Garant i Kalundborg er klar til at vise den sidste nye styring af husets gardiner i forretningens showrum. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Om du har rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, eller noget helt andet, ja så kan de styres med en telefon. Den nye teknik kan opleves hos Garant i Rendsborgparken i Kalundborg.

Efterhånden kan alt styres fra en smartphone via en app, om det er tyverialarmen, lyset eller noget helt tredje, og nu er turen så også kommet til husets gardiner.

Garant Kalundborg i Rendsborgparken har fået indrettet et showrum hvor de mange løsninger fra firmaet Luxaflex præsenteres.

De mange skræddersyede gardinløsninger kan nu også leveres med en motorstyring, som enten styres med en fjernbetjening, men det bliver rigtigt smart når man styrer sine gardiner via en app på sin smartphone.

”Nu er det blevet til intelligente gardiner med motorstyring og en app på telefonen. Ud over en lettere og bekvem livsstil, så er der mulighed for at indstille sine gardiner så de følger døgnrytmen, dvs. at hvis solen står lige ind i stuen midt på eftermiddagen, så kan man via app’en kode sine gardiner til at trække for på et bestemt tidspunkt på dagen,” forklarer Nikolaj Schädler fra Garant i Kalundborg.

Nikolaj Schädler er klar til at vise de mange muligheder frem i butikkens showrum, hvor kunden kan følge med på en stor skærm på væggen, når telefonen betjenes.

Inspirations kube

En anden nyhed hos Garant Kalundborg, er en såkaldt inspirationscube, hvor en række gulve og gardinløsninger vises til kunderne, i et flot interiør. Og især de mange gulvløsninger fylder rigtigt meget i ordrebogen hos Garant Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0