AnnonceLuk annonce
Stumpshow og skuespil

25-09-2019

Søndag den 6. oktober er der familiekoncert på Musisk Skole i Kalundborg, hvor HeartBeat vil underholde. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kan man lave en bas ud af nogle rør og en fluesmækker? Kan man spille på chips? Og hvad er en flaskofon? Søndag den 6. oktober er det tid til en skøn familiekoncert, hvor stomp- og performancegruppen HeartBeat åbner dørene til sit magiske univers.

De slår på alt, hvad der er i nærheden af dem - de fire unge, sprælske musikere, fyldt med spilleglæde, hjertevarme og glimt i øjet. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp. Pophits blandes og bliver til replikker, og trommestilarter som taiko- og burundi-drumming spilles på tønder og skraldespande.

Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der trommes på hvad som helst. Spande, koste og kroppe, og publikum deltager med sang, klap og bodybeat.

Hvert nr. rummer en fortælling

HeartBeat har turneret som gruppe siden 2009. Deres forkærlighed for rytmer og begejstring for at spille musik på alt andet end almindelige instrumenter har fået dem til at elske stomp. I deres show blander de rytmer på skrald med teater. Hvert nummer har sin egen fortælling, ofte helt uden ord. På den måde danner musikken rammen, mens mimikken er historiefortælleren. Det er højenergisk stomp og skuespil med et kærligt tvist, der rammer alle aldre. Så tag bare bedsteforældrene med.

Koncerten holdes på Musisk Skole i Kalundborg kl. 14, og er lavet i et samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen) og Kalundborg Kommune. Billetter kan købes på kalundborgbib.dk eller ved indgangen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0